Sztárok

Istenes Bence családi titkot ásott ki

Istenes Bence a Hagyjál főzni! című műsorban Csepregi Éva és fia egy kedves családi titkát ásta ki, a semmiből.

 

Csepregi Éva és fia, Dávid próbálják majd meg lefőzni a tegnap győzedelmeskedő Gyöngyi–Vivcsi párost a Hagyjál főzni! ma esti adásában. Csepregi Éva a Neoton Família tagjaként számtalan aranylemezt tudhat magáénak, a konyhában azonban nem mindig koronázta siker az igyekezetét. “Eddigi legveszélyesebb konyhai balesetem kétségkívül az volt, mikor az olajat a tűzön hagytam és az kigyulladt” – meséli Éva Bencének. Az éppen szingli Csepregi Éva fia, Dávid egyértelműen nem a konyha ördöge, elmondása szerint a majonézes-sonkás pirítós szendvics a specialitása.

Ennek ellenére Dávid nagyon nyugodtan lát neki a főzéshez, édesanyja pedig még akkor is higgadt marad, amikor fiának a 15 hozzávaló közül mindössze ötöt sikerül begyűjtenie a spájzból a rendelkezésre álló egy perc alatt. Nemcsak a bevásárlással, a főzéssel is meggyűlik majd a baja Dávidnak, Csepregi Évát azonban nem lehet kihozni egykönnyen a sodrából. 

Istenes Bence családi titkot ásott ki

“Megsóztad, szívecském?” – kérdezi kedvesen becézve és még mindig higgadtan Éva a fiát.
“Látod milyen szépen becézi Éva a fiát, Dávidot, szívecském” – hányja a szemére az ellenfél csapatból Vivcsi az édesanyjának. Mindeközben azonban Éva a valódi becenevén, Dudinak szólítja Dávidot, amire Bence fel is kapja a fejét. “Igen, Dudi, ha pedig haragszom rá, akkor Dávidka” – avatta be Bencét a családi kulisszatitokba Csepregi Éva.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top