Sztárok

Ezt tette a hűtlen párjával Katy Perry

Hatalmas botrányt jósoltak, miután kiderült, hogy Katy Perry barátját egy másik nővel fotózták le Las Vegasban. Az énekesnő nem nyilatkozott azóta, de a most megjelent képek után nincs is szükség szavakra.

Hogy most pontosan mit csinált Selena Gomez és Orlando Bloom azon a bizonyos közös estén, nehéz megmondani. A képek alapján könnyen elképzelhető, hogy az estét közös ágyban végezték, de ha nagyon akarom, akkor beleláthatok a képbe egy hosszúra nyúlt baráti ölelést is.

http://theperezhilton.tumblr.com/post/144151319456/shit-so-disrespectful-to-katy-wow

Mindenesetre Orlando Bloom hallgatott az eset óta, és Katy Perry sem kommentálta a történteket, bár minden posztjába beleláttak valami üzenetet. Leszögezhetjük azonban: többet mondanak minden szónál a most jelent képek.

Nem úgy tűnik, mintha Perry és Bloom szerelmét beárnyékolták volna a történtek, sőt! Megkockáztatom, hogy ezek az első igazán szerelmes fotók a párról, ahol mindkettőjükről lerí a boldogság.

Ezt tette a hűtlen párjával Katy Perry

Amúgy Katy Perry korábban is bebizonyította, mennyire nagylelkű, ha a szerelméről van szó. Annak idején elnézte, hogy férje, Russell Brand nemegyszer félrelépett, de az énekesnő megbocsátott akkor is, amikor John Meyer – aki onnan ismert, hogy híres hollywoodi nőket hódít meg – is sokáig játszott vele.

Ki tudja, hogy ezúttal az énekesnő nagylelkűsége valóban kifizetődik-e. Az viszont biztos, hogy boldognak tűnik Orlando Bloommal.

http://lilavenger.tumblr.com/post/144434900757/orlando-bloom-and-katy-perry-romancing-on-a-yacht

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top