Sztárok

Palvin Barbi Leonardo DiCaprióval kavar Cannes-ban

Palvin Barbit és Leonardo Dicapriót idén feltűnően sokat látják együtt Cannes-ban. Csak nem egy bimbózó románc elején járunk?

Úgy tudni, hogy Palvin Barbi és Leonardo DiCaprio meglehetősen jóban vannak. A színész általában a szülinapján is felköszönti a modellt, sőt ha egy városban vannak, szinte mindig felkeresi őt. Cannes-ban feltűnően sokat találkoznak az idén – írja a Blikk.

Palvin Barbi Cannes-ba érkezése után rögtön kávézni indult DiCaprióval, később pedig egy partin is találkoztak. Az ott készült felvételek alapján meglehetősen jól érezték magukat. Trécseltek, sugdolóztak, olyanok voltak, akár két tinédzser – persze nem tudni, miről esett szó köztük. Nem is csoda, hogy Leo az ő társaságára vágyott, hiszen Palvin Barbi ultra dögös volt, kivágott ruhájában.

Palvin Barbi  Leonardo DiCaprióval kavar Cannes-ban

A huszonkét éves modell egyébként nem csak Leonardo figyelmét keltette fel az elmúlt években. Szépsége és humora miatt már több világsztár vetette ki rá a hálóját. Hírbe hozták Justin Bieberrel, Niall Horannal, a One Direction tagjával pedig többször látták együtt vacsorázni, meghitt körülmények között. Legutóbb a világbajnok Forma–1-es pilóta, Lewis Hamilton fejét csavarta el, végül neki sem sikerült meghódítania a szépséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top