Sztárok

Ilyen szép Adele az új klipjében

Az idei Billboard egyik fénypontjaként emlegetik Adele új videoklipjét. Azért a közönségnek megoszlott a véleménye arról, amit látott.

Adele új dalát a megjelenésekor rafinált popdalnak titulálták, amiben az énekesnő megmutatta egy új, játékos oldalát. Az idei Billboardon végre a számhoz tartozó klipet is bemutatta a sztár, ami a kritikusok szerint az est egyik kiemelkedő pillanata volt. Mielőtt mást is mondanánk róla, először jöjjön a klip:

Miközben Adele rajongói odáig vannak a daltól, azért a klip már nem nyerte el maradéktalanul a tetszésüket. “Ennyi Adele azért már egy kicsit sok, 3D szemüveg kell ahhoz, hogy ez élvezhető legyen” – írta az egyik hozzászóló, de nem ő az egyetlen, aki szerint inkább fejfájást és szédülést okoz a látvány.

Ilyen szép Adele az új klipjében

Ami viszont minden vitán felül egy telitalálat volt, az énekesnő ruhája. A leginspirálóbb plus size-nak tartott Adele egy Dolce & Gabbana estélyiben ingatja magát, a virágos minta pedig sokkal játékosabb, mint a szokásos Adele-ruhák.

Ilyen szép Adele az új klipjében

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top