TV-sztárok

38-as mérettel már plus size vagyok!? – Amy Schumer kiakadt

A plus size nőknek tervezett különkiadásával a Glamour magazin kihúzta a gyufát Amy Schumernél, aki elegánsan vágott vissza minden 38-as ruhaméretű nő nevében.

A 34 éves színésznő nem arról híres, hogy magában tartja a véleményét, és nem meglepő, hogy ezúttal sem hagyta magát. Amy Schumert a Glamour magazin plus size sztárok közé sorolta.

“Azt gondolom, nincs semmi baj azzal, ha valaki plus size. Gyönyörű egészséges nők. A plus size 48-as ruhamérettől kezdődik. Én 38-as és 40-es méret között ingadozom” – kezdte a monológját Amy Schumer, aki a fogyásról korábban is sokat beszélt, és arról is, milyen túlzóak az elvárások a nőkkel szemben.

Az Instagram-posztját pedig így folytatta: “@glamourmag betett engem a kizárólag plus size témájú kiadásába, anélkül, hogy megkérdeztek volna, vagy szóltak volna a szándékukról, és ez nem helyes. A fiatal lányok ránéznek a testemre, és azt gondolják, hogy ez a plus size? Nektek erről mi a véleményetek?”

A néhány óra alatt összegyűlt 82 ezernyi kedvelés és közel 7 ezer hozzászólás is bizonyítja, hogy Amy Schumer kényes témát érintett. Mivel a magazin szerint a színésznő egyike annak a négy plus size sztárnak, akik inspirálják a többi plus size nőt, ezért Amy Schumer egy bikinis képet is kitett magáról, hogy mindenki lássa, miért is akadt ki. (Mi lentebb saját galériában még meztelen fotót is találtunk róla, ahol alaposan szemügyre veheted.)

A színésznő hozzátette a cikkhez, hogy amúgy megtiszteltetés neki együtt szerepelnie olyan tehetségekkel, mint Adele, Melissa McCarthy és a plus size modell, Ashley Graham, mert mindegyiküket kiemelkedő tehetségnek tartja.

bhth
Adele 46-48-as ruhákat hord, Melissa McCarthy 46-os méretű és Ashley Graham hivatalosan 46-os méret

És nézd meg, milyen Amy Schumer alakja. Kattints a galériára:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top