Sztárok

Celine Dion elképesztően nézett ki a Billboard-gálán

Négy hónappal a férje halála után Celine Dion elképesztőt alakított a Billboard-gálán. Az előadása könnyeket csalt mindenki szemébe, és ahogy ott állt a színpadon, nem tudta senki levenni róla a szemét.

A Billboard zenei díjátadó gálán minden évben meg kell említeni Celine Diont, de idén a szokásosnál is jobban figyelt rá mindenki. Nemcsak azért, mert az énekesnő kapta idén az életműdíjat, de azért is, mert négy hónapja veszítette el a férjét, René Angelilt, és a kollégái, barátai féltették, hogy beleroppan a gyászba.

A Queen együttes Show Must Go On című dalával lépett színpadra, és a beszámolók szerint szem nem maradt szárazon, miközben énekelt.

“A színpadon René mellettem van, érzem. Ugyanúgy ott van velem, mint az első dalomnál, és ott lesz velem az utolsónál. Az elmúlt években végignéztem a szenvedését, és most már tudom, hogy egy sokkal jobb helyen van. Nekem pedig meg kellett tanulnom, hogy életem szerelmével mostantól egy másfajta módon élek együtt. Ma is ő ad erőt nekem” – mondta az énekesnő, aki este folyamán többször is a könnyeivel küzdött, amikor beszélt.

Celine Dion elképesztően nézett ki a Billboard gálán

Nem volt kivétel az sem, amikor meglepetésként a legidősebb fia, René-Charles adta át neki a Billboard életműdíjat.

Az énekesnő ragyogó arany ruhájáról is nehézen tudtuk levenni a szemünket, és ezzel a kritikusok sem voltak másképp, akik különböző magasztos jelzőkkel illették a 48 éves Celine Diont, mint fenomenális, káprázatos és szemet gyönyörködtető.

Celine Dion elképesztően nézett ki a Billboard gálán
Celine Dion elképesztően nézett ki a Billboard gálán

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top