Sztárok

Gönczi Gábor másodszor is bejelentette a nagy hírt

Másfél éve vannak együtt Ildikóval, a baba novemberre érkezik.

 A Tények műsorvezetője repes az örömtől. Először a Story magazinban jelentette be, hogy apa lesz, és párjával gyermeket várnak, most pedig a Facebookon áradozott egy rövidet.

Gönczi Gábor másodszor is bejelentette, hogy apa lesz

Gönczi Gábor múlt héten így nyilatkozott a Story magazinnak: “A téli vakációnk alatt beszéltünk először igazán komolyan a gyerekvállalásról. Úgy véltük, megérett a kapcsolatunk erre, habár tudtuk, sok idő, akár fél, egy év is eltelhet addig. Ehelyett azonnal megfogant a babánk! Akkoriban pedig Ildinek lelkileg és fizikailag is fárasztó napjai voltak, rengeteget dolgozott. Engem is egy nappal az emlékezetes terhességi teszt előtt kért fel a TV2, hogy legyek a Tények műsorvezetője. Egyszóval 24 óra alatt megváltozott az egész életem. Megtörtént velünk a legnagyobb csoda, miközben döntenem kellett a karrieremről is. Emellett ott volt bennem a félsz, elvégre az első trimeszter kockázatos időszak egy édesanyának… Napjában többször is megkérdeztem Ildit, hogy van, és próbáltam segíteni, ahol csak lehetett. Közben oly szívesen világgá kiabáltuk volna a boldogságunkat, hogy babánk lesz… Boldog, mégis nehéz időszak volt…”

Így nézett ki a Story címlapja:

Gönczi Gábor másodszor is bejelentette, hogy apa lesz

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top