Sztárok

Zalatnay Cini lányának el kell hagynia az országot

A 26 éves Nikinek jó oka van rá, hogy egészen Angliáig menjen.

Nagyon úgy tűnik, hogy 2016-ot nem éppen élete legjobb évének fogja elkönyvelni a 68 éves énekesnő. Kezdjük ott, hogy márciusban látni sem akarta őt egykori szeretője, a Queen gitáros Brian May, aztán májusban felröppent a hír, hogy Zalatnay Saroltát elhagyja a lánya.

Cini akkor azt mondta, szó nincs arról, hogy zűrös lenne a viszonyuk Nikivel, és tisztázta a helyzetet, ennek ellenére Niki most azt nyilatkozta, hogy Angliába költözik. Mindig is szerettem volna saját magam érvényesülni, de itthon én mindig Cini lánya leszek, kint pedig csak szimplán Niki. Ha megtalálom a számításomat, talán végérvényesen kint is maradok, de ez a jövő zenéje– magyarázta a költözés okát a lány, akit az anyja is támogat a döntésében.

 

“Kár volna tagadnom, hogy első hallásra összeszorult a torkom, hiszen Niki huszonhat éve van mellettem jóban-rosszban. De tudomásul vettem, hogy felnőtt nő, akinek joga van rendelkezni a saját életéről” – tette hozzá Zalatnay.

(via Ripost)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top