Sztárok

Harsányi Levente új műsort kap

Június 13-tól újra indul a Balatoni Nyár. A Duna TV délelőtti műsora a hét minden napján jelentkezik, ők lesznek a műsorvezetők: Kraszkó Zita, Rátonyi Kriszta, Harsányi Levente és Vida Péter. A műsor sztárséfje a Kovács Lázár lesz.

A műsor hétfőtől szombatig délelőttönként friss tartalommal, vasárnap pedig heti best of adással jelentkezik. A műsort heti váltásban Kraszkó Zita és az újra szerelmes Harsányi Levente, valamint Rátonyi Kriszta és Vida Péter vezetik, a szakácsrovat állandó házigazdája és egyben a műsor balatoni finomságokat felsorakoztató séfje pedig a Britney-ként tündöklő Kovács Lázár lesz.

Harsányi Levente új műsort kap

Az immár hatodik évadához érkező Balatoni Nyárba a napi aktualitásokon kívül természetesen idén is érkeznek sztárvendégek, illetve ismert és népszerű hazai előadók. Ebben az évben új rovatok is helyet kapnak a műsorban, például bemutatják a Balaton-parti településeket, azok különlegességeit, szokásait és kulturális programjait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top