Sztárok

Ádám keresi Évát – Ők a pucér tévéműsor új szereplői – fotók

Végéhez közeledik a VIASAT3 pucér tévéműsora, az Ádám keresi Évát. Már csak két adás van hátra, de még mindig érkeznek új szereplők. Hétfőn egy lány és egy fiú próbálja meg bedobni magát a Csábítás partján. Nézzük, kik ők.

Jön Lúcia, aki 21 éves, és az anyukája a legjobb barátnője. Alkalmazkodó típusnak mondja magát, aki szerint az ideális pasi magas, barna hajú, és idősebb nála. Lúcia bemutatkozó filmjének következő mondatait kommentár nélkül, idézetként mutatnánk. “Romantikus alkat, szereti, ha kényeztetik és ajándékokat vesznek neki. Ő is szereti kényeztetni a párját, nagyon odaadóan tud viselkedni. Hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra.”

Ádám keresi Évát - Ők a pucér tévéműsor új szereplői - fotók

Lúcia Disney-mesébe illő bemutatkozója után érkezzen a pucér tévéműsor következő szereplője, a huszonnégy éves Bence. Ő fél éve szingli, és Lúciához hasonlóan, hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. AZ ISTEN IS EGYMÁSNAK TEREMTETTE EZEKET. Bence egy nagy dumás, bombázó csajt szeretne találni magának, akinek jó a humora is. Saját bevallása szerint nem könnyű természetű, kicsit öntörvényű. Bár nem tartja magát pletykásnak, mégis szívesen részt vesz abban, ha valakit kibeszélnek körülötte.

Ádám keresi Évát - Ők a pucér tévéműsor új szereplői - fotók

Hát így.

Akinek ez nem volt elég, azok olvassanak még többet az Ádám keresi Évát műsorról!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top