Sztárok

Pachmann Péter: 20 évig vártam erre a szeretetre

A Nagy Duett döntőjének győztes párosa Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia, akik toronymagasan leköröztek mindenkit. Pachmann Péter most fürdőzik a sikerben.

Nem akarja eljátszani, hogy nem érdekli, mert most először érzi úgy, hogy nemcsak ismerik, de szeretik is. Húsz évet várt Pachmann Péter arra a szeretetre, ami az elmúlt hetekben körbeveszi.

“Korábban nem fordult elő, hogy megszólítottak volna az utcán. Most pedig a gyógyszertárban beszédbe elegyedtek velem, és ajánlottak egy hangszállazító tablettát, amit ajándékba odaadtak. Vagy a benzinkutas bácsi megkérdezte, mikor jövök legközelebb, mert a feleségének készítene egy fotót” – mesélt a pozitív változásokról a műsorvezető, aki még szokja azt a rengeteg szeretet, amit kap.

“Remélem, mostantól nem leszek az a mogorva alak, akinek az emberek eddig tartottak, hanem emlékeznek majd arra is, hogy ennek a pasinak van egy másik oldala is azért” – mondta a Nagy Duett döntője után a győztes, Pachmann Péter, aki Péter Szabó Szilviának is megköszönte a támogatást. “Szilvi nemcsak gyakorlatilag készített fel, de mentálisan is, bármilyen furcsa.”

Pachmann Péter: 20 évig vártam erre a szeretetre

Péter Szabó Szilvia pedig hozzátette, szerencsére hamar ráérzett, hogy mi a partnere szeretetnyelve, és végig azért drukkolt, hogy nyerjenek: “Főként Peti miatt örülök, mert nekem volt már hasonlóban részem, és tudom, milyen euforikus érzés.”

Pachmann Péter: 20 évig vártam erre a szeretetre

A Nagy Duett döntőgyőztes párosa amúgy állt már színpadon, mondhatjuk, hogy Pachmann Péter első haknija is lezajlott már. “Nem mertem először felmenni a színpadra, Szilvi biztatott. Nem stúdiókörülmények között, emberek előtt fellépni, volt bennem drukk. Jól éreztem magam, de nem gondolom, hogy pályát kellene módosítanom.” A műsorvezető és az énekesnő is leszögezte, nem gondolják, hogy mostantól a poén kedvéért együtt kellene körbehaknizniuk az országot. “Maradok a kaptafámnál, de legalább már tudják, hogy van lábam, és azt néha használom is.”

Pachmann Péter: 20 évig vártam erre a szeretetre

Pachmann Péter szerint az áttörést számára a második adás jelentette, amikor az első adás után ráérzett, hogy nincs szükség steril produkcióra, és más irányba indultak el. Sokan pedig Pachmann Surda-alakítása után elkönyvelték a győzelmüket. A műsorvezetővel szemben leginkább a fia fogalmazott kritikus véleményt a műsor során.

“Büszke volt, hogy megnyertük, de az egész műsor alatt kritizálta, hogy apa miért nem játszotok több rockot. Kiskora óta vele ilyen koncertekre járunk, ő ezt hiányolta.”

Talán nem volt sok rock, de azért a színpadon rengeteget mozgott a páros, Pachmann Péter fogyása ennek is betudható. “Kiszámoltam, hogy egy-egy dal nagyjából 12-13 órányi meló volt, a kötelező tánc-, a kötelező énekórával, a kamerapróbákkal, úgyhogy a három dalunk volt 36 óra, ami ha belegondolunk, egy konkrét munkahét.”

Pachmann Péter: 20 évig vártam erre a szeretetre

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top