Sztárok

Beperelte Johnny Depp legjobb barátját Amber Heard

Tovább durvul a válási sztori: a komikus Doug Stanhope zsarolással vádolja Amber Heardet, azt állítja, hogy Heard zsarolja Deppet. Eközben a nő perel.

Becsületsértés miatt perelte be Amber Heard Doug Stanhope amerikai komikust. Stanhope a The Wrap magazinnak írt cikkében azt írta, hogy Heard az egész erőszakot csak kitalálta, sőt erre bizonyítékai is vannak.

Beperelte Johnny Depp legjobb barátját Amber Heard

A nő beadványában az áll, hogy a komikus Johnny Depp nagyon közeli barátja, és a cikk tele van becsületsértő állításokkal. Az Index arról ír, hogy Heard kártérítést követel. A nő állítja, hogy házassága alatt folyamatos bántalmazásban élt, Depp többször megrúgta, megütötte, tárgyakat vágott hozzá, és egyszer fojtogatta is. Azt is mondja, hogy Depp alkoholista és kábítószerfüggő. Az Index idéz egy másik külföldi lapot is, ahol mindeközben az jelent meg, hogy Heard megütötte egykori élettársnőjét, a fotós Tasya van Ree-t. Heardot őrizetbe is vették akkor.

Ezek után roppant kíváncsiak vagyunk, mik fognak még kiderülni. Na meg arra is, hogy vajon melyik híresztelés lesz igaz…

Beperelte Johnny Depp legjobb barátját Amber Heard

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top