Sztárok

Bejelentették: ők az X-Faktor mentorai – fotók

A hosszú várakozás és a sok találgatás után végre tényleg lehullt a lepel és megtörtént, aminek meg kellett történnie: szerdán az RTL Klub bejelentette, kik az idei tehetségkutató mentorai.

Ahogy korábban mi is megírtuk, lapértesülések szerint Tóth Gabi mellett ismét három férfi foglal majd helyet azokban a bizonyos székekben. Már az is kiderült, hogy Gáspár Laci is az X-Faktor mentora lesz Tóth Gabi mellett. Szóba került még Puskás Peti és az Eurovíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő Bye Alex is. 

Azt már tudjuk, hogy az X-Faktor műsorvezetője Istenes Bence lesz. Az is kiderült, hogy a csapat minden idők legnagyobb castingján van túl. Sőt mi több, újra lesz a Viva Comet, ami már csak Comet néven fut a továbbiakban, sok minden változik majd benne, hiszen a RTL Magyarország is beszáll a szervezésbe, így többek között új kategóriák is bekerülnek.

Ezek után pedig nem férhet több kétség ahhoz sem, hogy idén is nagyszerű szakemberek mentorálják majd a tehetségeket. S hogy kik ők? Nem csigázunk tovább, íme a várva várt nevek: az X-Faktor mentora Puskás Peti, Tóth Gabi, By Alex és Gáspár Laci.

Bejelentették: ők az X-Faktor mentorai
Bejelentették: ők az X-Faktor mentorai - fotók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top