Sztárok

Nyári Dia, Sarka Kata és Szabó Zsófi cicanadrágban kutyázik

Katus Attila sortja rövidebb nem is lehetne, Nyári Dia, Sarka Kata és Szabó Zsófi pedig cicanadrágban pompázott – az ebeket szinte észre sem venni.

A sztárok saját egészségük mellett négylábú barátjuk jóllétére is ügyelnek. Közös futást szerveztek egymással és kutyusaikkal a Városmajorban, hogy így figyelmeztessenek minden ebtartót a szívférgességre – a szúnyogok terjesztette betegség ugyanis halálos veszéllyel fenyegeti a házi kedvenceket.  

Tornóczky Anita élete évek óta az állatvédelemről szól, és munkája során a szívférgességgel is találkozott már. “A betegség régebben csak a mediterrán országokban volt jellemző, és az utazás során kaphatták el a kutyusok a szúnyogok terjesztette fertőzést” –  magyarázta.

Megnézem
Összes kép (1)

Sarka Kata Millával (aki egyszer a medencébe veszett), a törpeuszkárral érkezett, aki még gazdáját is megelőzte a futás alatt, és elsőként ért célba. Kata elmondta, hogy Milla remekül kijön az intim titkokat kiteregető Szabó Zsófi kedvencével, Gyémánttal, akire Zsófi családtagként tekint, és a biztonság kedvéért elviszi szívférgességszűrésre is. Zsófi egyébként a néha vetkőző Nyári Diával és kutyusával, Phoebe-vel együtt ért a célba, sőt megelőzte Katus Attilát, aki – mivel német juhászkutyái vidéken vannak – egy barátja csöppnyi ölebét hozta magával. 

Cicanadrágban kutyáztak a sztárok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top