Sztárok

Nincs esküvő: Liptai Claudia párja még nős

Lerí róluk mennyire boldogok, Liptai Claudiának és párjának, Pataki Ádámnak azonban várnia kell az esküvővel, ha szeretnének összeházasodni.

Liptai Claudia sugárzik a boldogságtól, párjával, Pataki Ádámmal őszre várják a közös kisbabájukat. Miközben Liptai Claudia szüléséről már olvashattunk, az pár esküvőjéről eddig semmi hír nem volt. 

Egészen mostanáig. A Hot! magazin értesülése szerint még sokáig kell várni arra, hogy a műsorvezető és cukrász szerelme kimondhassák a boldogító igent. A magazin úgy tudja, hogy bár Claudia jelenleg csak a babára szeretne figyelni, nemcsak ez az akadálya az esküvőnek.

Nincs esküvő: Liptai Claudia párja még nős

Pataki Ádámnak ugyanis még nem sikerült elválnia a feleségétől, ráadásul, mivel nyáron bírósági szünet van, a válás kimondására leghamarabb ősszel folytatódhat a bontóper. A családhoz közelállók szerint a cukrász felesége nem könnyíti meg a válást, egyezség hiányában pedig még tovább húzódhat a procedúra.

Liptai Claudia kisbabája így is az édesapja nevét kapja majd, Pataki Ádámnak csak apasági nyilatkozatot kell tennie.

Nincs esküvő: Liptai Claudia párja még nős

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top