Sztárok

Kiderült Gönczi Gábor kisbabájának neme

Gönczi Gábor várandós kedvese, Ildikó már az ötödik hónapban jár, de csak néhány napja tudták meg a gyermekük nemét...

 Gönczi Gábornak és párjának kisfia lesz. “Valóban kisfiunk lesz, elmondhatatlanul boldogok vagyunk Ildivel” – mondta büszkén a műsorvezető, majd hozzátette: “A fiunk szobája megvan, de még üres, egyelőre nem vásároltunk semmit. Két hete csak, hogy elárultuk az örömhírt, nem akartunk addig bababoltban mutatkozni. Főleg az első trimeszterben nem. De már alig várjuk, hogy berendezzük a birodalmát.

 A babaszoba berendezése előtt a pár még elutazott, egy utolsó hosszabb romantikázásra a családdá válás előtt, persze szigorúan orvosi engedéllyel. “Nemrég voltunk vizsgálaton, mindent rendben találtak. Ekkor mutatta meg magát a gyermekünk. Óriási élmény volt! Az orvosunk áldását adta a nyaralásra, de azt mondta, ezután a szülésig ne menjünk nagyon messzire, mert Ildi már öt hónapos terhes. Imádom a várandóssága minden pillanatát, szeretnék a legjobb apuka lenni, mindenből kiveszem a részem. Eddig egyetlen vizsgálatot sem hagytam ki” – mondta el a Borsnak Gönczi Gábor.

Kiderült Gönczi Gábor kisbabájának neme

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top