Sztárok

21 kilót fogyott Tóth Vera

Tóth Gabi egy családi rendezvényről posztolt videót, amelyben elbüszkélkedett azzal, mennyit fogyott a nővére, Tóth Vera.

Az édesanyjuk 51. születésnapját ünnepelték a Tóth lányok, a kis családi rendezvényen pedig részt vett Tóth Vera párja és Tóth Gabi kedvese is.

“Veránál vagyunk, ő a házigazda” – magyarázta Tóth Gabi, aki elárulta, hogy cukormentes tortával ünnepelnek, és hogy Vera ugyan hamburgert süt, de ő maga csak vizet ivott, és csak a diétás ételekből evett.

21 kilót fogyott Tóth Vera

“Igen, Vera sokat fogyott, 21 kilót” – mesélt Gabi Tóth Vera fogyásáról, és amellett, hogy büszke a testvérére, örül neki, hogy a nővére közérzete is sokkal jobb lett.

A videóra kattintva amúgy meghallgathatod Gabi bejelentkezését:

Korábban sokszor kudarcot vallott az énekesnő, aki a legutóbbi sikertelen próbálkozás után elhatározta: nem veri nagydobra a diétáját, csak akkor mesél róla, ha már elérte a kitűzött célt. 

21 kilót fogyott Tóth Vera

A jelek szerint pedig nagyon jó úton halad, a szigorú diétát biztosan betartja. Se szénhidrát, se alkohol, sem egy kis bűnözés nem fér bele a mostani életmódjába.

21 kilót fogyott Tóth Vera
21 kilót fogyott Tóth Vera
21 kilót fogyott Tóth Vera

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top