Sztárok

Lúcia: Andy Vajna szexi meztelenül

A VIASAT3 pucér műsorában feltűnt Lúciáról látatlanban is mindenki megmondja, hogy nem egy szégyellős lány. Az ízlésén azonban még meglepődhetsz.

Az Ádám keresi Évát az első pucér valóságshow volt a magyar tévétörténelemben, és akadtak meglepetések bőven. Na nem is az, amire elsőre gondolnánk, ne legyünk már ilyen egyértelműek!

Ahogy várható volt, az Ádám keresi Évát szereplői badar mondatokban bővelkedett, ezek után csak elképzelni tudtuk, mi került a műsor bakiparádéjába. Viszont arra, amit találtunk, még mi sem számítottunk.

Az egyik szereplő, Lúcia, aki Disney-mesébe illő bemutatkozót produkált, a kérdésre, hogy kit látna szívesen meztelenül, nemes egyszerűséggel azt válaszolta: “Andy Vajnát, mert olyan szexi.” 

Amúgy az érdekesség kedvéért megemlítenénk Lúcia bemutatkozó filmjének következő mondatait: “Romantikus alkat, szereti, ha kényeztetik és ajándékokat vesznek neki. Ő is szereti kényeztetni a párját, nagyon odaadóan tud viselkedni. Hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra.”

Számára az ideális pasi magas, barna hajú, és idősebb nála. Van, amiben Andy Vajna éppen megfelel a szőke lánynak.

Lúcia: Andy Vajna szexi meztelenül

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top