Sztárok

Szalai Ádám és Stieber Zoltán sem szállt el magától

Szalai Ádám és Stieber Zoltán népszerűsége a tegnapi magyar Eb-meccsgyőzelem óta érthető módon szárnyal. Az első gól megszerzője azonban nincs elszállva magától.

Először akkor hallottam Szalai Ádám nevét, amikor felkerült a Forbes listájára, aztán a magyar meccs előtt már tudtam, hogy a válogatottban van, pedig nem vagyok jártas a fociban. Mindez azért, mert az utóbbi időben a sportolót rengetegen kritizálták, és egyenesen hibás döntésnek tartották, hogy a foci-Eb első magyar meccsén pályára küldi az edző. Aztán most Szalai Ádám hirtelen a legvonzóbb, legügyesebb, legdicsőbb játékosunk, karöltve persze a másik góllövővel, Stieber Zoltánnal.

http://kiimi.tumblr.com/post/145928988824/ádám-szalai-celebrates-with-the-fans-after-scoring

 Szalai Ádám a meccs után az Origónak elmondta az Eb első győztes magyar meccse után, hogy még most sem tudja felfogni, ami történt. “Mindvégig hittem magamban meg a munkámban, keményen dolgoztam akkor is, amikor nem ment minden simán, hosszú út volt, amin végigmentem. Ez így volt mindig az életem során, hogy a végén megkaptam, ami jár nekem. Le a kalappal az egész csapat előtt.”

Wer war euer Spieler des Österreich – Ungarn? ???? Schreibt es in die Kommentare! ????

@fussball__fakten által közzétett fénykép,

Az pedig nem éri meglepetésként, hogy hirtelen népszerű lett, mint mondja, a góllövők mindig azok lesznek. Aki látta a meccset, az tudja, hogy 2014 decembere óta nem lőtt gólt a játékos, mivel a kommentátor erre többször is figyelmeztetett.

Szalai azonban nem szállt el magától. “Ez csak egy mérkőzés volt, most ez kiélvezzük, és szerdától kőkeményen dolgozunk, és koncentrálunk tovább a következő meccsre” – magyarázta a foci-Eb 2016 egyik sztárja, aki tisztában van azzal, hogy ez az út eleje.

Stieber Zoltán és Szalai Ádám
Stieber Zoltán és Szalai Ádám

Hogy mennyi ideig tart ki a népszerűség, azt nehéz megjósolni, de az biztos, hogy most mindenki kíváncsi a focistára, hirtelen a magánélete is előtérbe került. Hirtelen égető kérdés, van-e barátnője, vagy a jártasabbak inkább azt kérdezik, még mindig együtt van-e Csillával, aki a tumblr oldalakon rendszeresen felbukkant a megosztásokban.

Stieber Zoltán hasonlóan euforikus állapotban azt mondta, hogy nem tudja, túl magabiztosak voltak-e az osztrákok, de az biztos, hogy a hozzáállásuk segített nekünk a győzelemben. “Fantasztikus élmény, óriási dolog így kezdeni az Eb-t. Ez egy álom, hogy az Eb első meccsén be tudtam találni” – a második magyar gól szerzője szerint amúgy a csapat egysége az, aminek a tegnapi győzelem köszönhető, de tisztában van azzal, hogy ez csak egy meccs, és most a következő meccsre kell koncentrálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top