Sztárok

Terence Hill a magyar csapatnak üzent az atyával

Hodász András, aki papnak tanult Rómában, rövid interjút készített Terence Hill-lel. A filmsztár a foci-Eb kapcsán a magyar csapatnak is üzent.

Egy kis blogbejegyzés és egy közös kép készült Terence Hill és Hodász András találkozójáról, ami most megmelengette sok magyar szívét. 

A papnak tanuló András Rómában töltött ideje alatt sokáig készült arra, hogy találkozzon a filmsztárral, és végül nemrégiben sikerült is. A bejegyzés szerint a véletlenre egy kicsit rásegített, hogy a magyar pap rendszeresen járt abba a kávézóba, ahol Terence Hill a helyi pletykák szerint törzsvendég.

Végül összejött a nagy találkozó, és bár Hill nem készült interjúra, szívesen beszélgetett Hodász Andrással.

“Ismeri Magyarországot, néhány évvel ezelőtt járt is Budapesten, amit nagyon szépnek talált. Amikor rákérdeztem, kiderült, hogy nem filmet forgatott, hanem az egyik barátját ment meglátogatni, aki magyar lányt vett el feleségül. Amikor erről beszélt elmosolyodott, és azt mondta, hogy megérti, mert a magyar lányok nagyon szépek” – olvasható a blogbejegyzésben, majd a magyar szurkolók örömére az is kiderült, hogy Terence Hill követi a foci-EB eseményeit is.

“A tegnap esti olasz-belga meccset nem látta, más elfoglaltsága volt. Mondtuk neki, hogy ma este osztrák-magyar lesz, nem ígérte, hogy nézni fogja, de sok sikert kívánt a magyar válogatottnak. Felidézte, hogy a magyarok a múlt században milyen sikeresek voltak ebben a sportban, és természetesen jól ismerte Puskás nevét is, aki anno járt kint Rómában is, hosszabb időre” – tette hozzá Hodász András, aki ezzel zárta sorait.

Terence Hill a magyar csaptnak üzent az atyával

“Végül elköszöntünk tőle, mert nem akartunk visszaélni a türelmével, hisz nem készült interjúra. Ajándékba, hogy ne felejtse el a magyarokat, adtunk neki egy kis üveg Keve pálinkát a ti nevetekben is!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top