Sztárok

Sosem látott képek a ma 77 éves Terence Hillről

A mai napig is forgat, de sosem a hírnévért vagy az ismertségért lett színész, hanem mert élvezi ezt a munkát. Éppen ezért a ma 77 éves színészről vannak olyan képek, amelyeket talán még sosem láttál.

A legendás nevettető párosok között van Terence Hill és Bud Spencer, akiknek a neve gyakorlatilag egybeforrt. Pedig a német–olasz származású Hill – eredeti nevén Mario Girotti – 12 éves kora óta játszik filmekben, és mind a mai napig forgat, karrierje során pedig összesen 18 filmben szerepelt együtt Bud Spencerrel.

Sosem látott képek a ma 77 éves Terence Hillről

A kapcsolatuk ugyan nem indult valami fényesen, de végül életre szóló barátok lettek az Isten megbocsát, én nem című, első közös filmjük után. Érthető, ha Spencer nem feledkezett meg Terence Hill 77. születésnapjáról sem.

Happy Birthday to my friend Terence :-)Friends for lifewww.budspencerofficial.com

Közzétette: Bud Spencer Official – 2016. március 29.

Ma már nevetve szoktak visszaemlékezni arra, hogy Terence Hill egykor egy kövér amatőrnek tartotta Bud Spencert, aki két mondatot sem tud elmondani. Mivel Hill az első filmjük idejére profi színésznek számított, így érthető volt, hogy nem volt bizodalma a sportolóként ismert nagydarab férfihoz.

“Gyerekként tudtam, mi akarok lenni, és nem a hírnévért, hanem mert élveztem, hogy szórakoztathatok” – mondta egyszer a színész, akinek a korai filmjei közül az 1951-ben forgatott Vakáció a gengszterrel című filmből néhány kép kering a neten.

Megnézem
Összes kép (1)

Na nem ez az egyetlen fotósorozat, amiről állíthatjuk, alig ismeri valaki. Például a feleségével készült képekből sem tudunk raklapnyit összehordani, pedig a színész odáig van Lori Zwicklbauerért, amióta a nő jelentkezett hozzá angoltanárnak.

Sosem látott képek a ma 77 éves Terence Hillről

A párnak született egy saját fia, Jess, akiről még fiatal korában viszonylag sok kép készült. Sok, mármint ahhoz képest, hogy mostanában ennyit sem lehet találni.

Sosem látott képek a ma 77 éves Terence Hillről

Hillék adoptált fia, Ross 17 évesen egy autóbalesetben vesztette életét, éppen akkor, amikor a színészt akarta meglátogatni egy forgatáson. A tragédiát Terence Hill sosem heverte ki, évekig depresszióval küzdött, mostanra azonban visszatért az életkedve, amit a munka mellett a felesége kitartásának köszönhet.

Sosem látott képek a ma 77 éves Terence Hillről

Ahogyan az archívumokat elnéztük, akad még jó néhány meglepetés. 

Megnézem
Összes kép (1)

Külön kiemelnénk azt a filmet, amelyben együtt szerepelt Jess fiával. A forgatást nemcsak ő élvezte, hanem a stáb is. Amúgy ez a Spencer–Hill-páros egyik legismertebb mozija, a Különben dühbe jövünk 1974-ben.

Megnézem
Összes kép (1)

És persze akad bőven olyan is, amelyekről bátran mondhatjuk, hogy mind azt az arcát mutatja Terence Hillnek, amit már olyan jól megszoktunk és megszerettünk.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top