Sztárok

Soma ellentmondó kijelentéseket tett a szülésről

Soma elmondta, hogy szerinte mikor érdemes szülni, de mintha egy kicsit belebonyolódott volna a dologba...

Spitzer Györgyi, azaz Soma azzal kezdte a gondolatmenetet, hogy az ő anyukája 46 évesen szülte az öccsét, akivel bizony minden rendben volt. De aztán elárulta, hogy szerinte mégis jobb, ha fiatalon szülnek a nők, majd az egészet megkeverte még azzal, hogyha “véletlenül becsúszna” nála egy baba, örömmel vállalná és nem törődne a korával… Végül persze megmagyarázta, hogy hogyan értette, amit mondott, és így már jobban érthető a dolog.

“Anyukám 46 évesen szülte a legkisebb öcsémet, aki a legnagyobb súlyú, legtovább szopó baba lett, mára gyönyörű felnőtt férfi. Na de ő már anyám ötödik gyermeke volt, ráadásul »becsúszott«. Szerintem 25–40 között optimális szülni. Ennek ellenére, ha nekem »becsúszna«, nagy örömmel tartanám meg. Szerintem nem optimális az első babát 40 éves kor fölé tervezni, ha már jóval előtte megvan az illető párja, és megtehetné a nő, hogy korábban szüljön” – osztotta meg gondolatait közösségi oldalán a véleményét Soma. A teljes bejegyzés mindent megmagyaráz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top