Sztárok

Gyerekveréssel vádolják Lagzi Lajcsit

Lagzi Lajcsi és társa rajtaütött a srácokon, akik a birtokán lévő tóból leeresztett vízben pancsoltak... A szülők szerint ezután megverték őket.

 A Bors értesülései szerint a gyerekek másztak be pénteken Lagzi Lajcsi telkére, ahol megnyitották a tó zsilipét, hogy a kiömlő vízben pancsoljanak. Mindez nem tartott sokáig, mert éppen ekkor ért haza Lagzi Lajcsi és üzlettársa (aki korábban szintén előzetes letartóztatásban volt az áramlopási ügy miatt).

Állítólag a fiúk megpróbáltak elmenekülni, de Lajcsiék autóval utolérték őket, kiszálltak és ütni kezdték a két gyereket, akiket elkaptak. Mindennek az egyik fiú apja vetett véget, aki időközben a helyszínre érkezett, mert az egyik sikeresen elmenekülő fiú szólt neki. A fiúkat a családjuk elvitte látleletet vetetni és feljelentést tettek a rendőrségen.

Lagzi Lajcsi másképp emlékszik. “Hat gyerek mászott be a kerítésen, és kinyitották a zsilipet, ami nagyon veszélyes dolog. Azonnal felszólítottuk őket, hogy ezt hagyják abba, a gyerek, ha megsérült, akkor az biztos a gátrongálás miatt sérülhetett meg. Ott olyan erős a víznyomás, hogy agyon is tudja nyomni! Amikor kiértünk, számon kértük a gyerekeket, hogy ki volt az, aki kinyitotta a zsilipet, mire odaért az apja és orrba vágott. Meg is fenyegetett, hogy nagyobb bajom is lehet, aztán már arra célozgatott, hogy ha nem akarom, hogy kiderüljön ez az egész ügy, akkor mélyen nyúljak a zsebembe” – mondta a zenész, aki birtokháborítás és szándékos károkozás és testi sértés miatt tett feljelentést. “Vasárnap voltam bent tanúskodni. Sem most, sem máskor nem bántottam senkit, a felségem és Csabi is ott volt, ők tanúsíthatják” – tette hozzá.

A lap úgy tudja, hogy még a pénteki nap folyamán nyomozók jelentek meg Lagzi Lajcsi házánál, és Cs. Csabát kihallgatásra bevitték, a komáromi kapitányság jár el az ügyben.

Gyerekveréssel vádolják Lagzi Lajcsit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top