Sztárok

Spáh Dávid: nem vettek emberszámba, ez rossz élmény

A Kicsi Óriások zsűritagja Spáh Dávid, aki gyerekszínészként sokat állt kamera előtt. Az a célja, hogy megkímélje a tehetségkutató szereplőit azoktól a rossz élményektől, amikből neki kijutott.

Egykor Spáh Dávid volt a Família Kft. sorozat egyik főszereplője, az ikerpár egyik fele. Testvérével együtt Szép Ricsi és Misi néven váltak országszerte ismertté, később pedig rendezőnek tanult.

Ma már kétgyerekes apuka Spáh Dávid, és ritkán szerepel kamera előtt, most mégis elvállalta, hogy a Kicsi Óriások című új műsorban zsűrizik. “Olyan gyerekekkel kell itt majd beszélni, akik kamera elé kerülnek, és nekem erről vannak emlékeim a gyerekkoromból; elég sok. És azt remélem, végül is emiatt döntöttem amellett, hogy elvállalom ezt a megtisztelő feladatot, mert úgy érzem, lehet, hogy tudunk segíteni a résztvevő gyerekeknek, hogy ez jó emlék maradjon.”

Spáh Dávid: nem vettek emberszámba, ez rossz élmény

Mint kiderült, azért is olyan fontos Spáh Dávidnak mindez, mert rengeteg rossz emléke van.

“Általában azok az emlékek fájóak, vagy azok az emlékek tűnnek rosszabbnak visszamenőleg, amikor hülyének néztek. A felnőttek szerintem nagyon gyakran elkövetik azt a hibát, hogy azt gondolják, a gyerek, az kicsi, gyenge és buta vagy neveletlen, de ezek már most ugyanazok az emberek, akik majd ránk köszönnek az utcán 25 év múlva is, és rengeteget fejlődnek majd, de már most is igenis valakik.”

A Kicsi Óriások zsűritagja amúgy könnyen elvarázsolódik, de már most tudja, mire figyel majd. Kattints a videóra, és kiderül például az is, mitől sírja el magát Spáh Dávid.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top