Sztárok

David Beckham megható üzenettel köszöntötte ötéves kislányát

"5 év alatt olyan sok boldogságot loptál az életünkbe. Szerencsések vagyunk, hogy egy ilyen különleges lélekkel tölthetjük a mindennapjainkat."

David Beckham a szívmelengető sorokat az Instagram-oldalán tette közzé. De ugyanitt emlékezett meg Harper ötödik születésnapjáról felesége, Victoria is. Ő azt írta: “Boldog születésnapot, kicsim. Mindannyian nagyon szeretünk.”

Képek forrása: Instagram
Képek forrása: Instagram

A büszke apa egyébként az éve elején a gyereknevelésről és a lányos apukák életéről nyilatkozott az Entertainment Tonightban. Az interjú alatt viccesen azt mondta, lányával, Harperrel sokkal szigorúbb lesz majd, mint három fiával. “Erős és szigorú szülők vagyunk Victoriával, és épp úgy, mint a legtöbb szülő, mi is csak a legjobbat szeretnénk a gyerekeinknek.”

 David Beckham megható üzenettel köszöntötte ötéves kislányát

David hozzátette, nem igaz, hogy lányát jobban szeretné fiainál, de azt elismerte, egy kislányt máshogy kell nevelni, mint a fiúkat. “A fiaim már egész kiskorukban sokkal függetlenebbek voltak, mint Harper. Épp ezért sokkal több mindent meg is engedtünk nekik. Harper még jó ideig nem megy majd sehova. Olyan lesz, mint Rapunzel a tornyában” – árulta el nevetve az egykori futballista.  

Olvass még többet David Beckhamről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top