nlc.hu
Sztárok
Tóth Vera coming outol

Tóth Vera coming outol

Hétfőn, azaz július 18-án hatalmas bejelentést tesz.

 Vegyük sorba a tényeket:

Az énekesnő egy Facebook-posztban tisztázta magát, és elmondta, hogy ő sosem adta az arcát semmilyen fogyást elősegítő tabletta reklámjához, és jogi útra sem tereli az esetet. Ezt a közjátékot leszámítva akkor is sokakat érdekel, hogy az évekig súlyproblémákkal küzdő Tóth Vera mégis hogyan szabadult meg a pluszkilóktól, ezért úgy döntött, hogy coming outol, és július 18-án 19:15-kor mindent elmond a Facebookon. Ezzel kapcsolatos bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

“Jó hír:-)
Jön a NAGY VALLOMÁS, a nagy COMING OUT:-)
Kedves Mindenki! 
Ahogy ígértem nektek, most be is tartom:-) 
Sokan írtatok, hogy nagyon szeretnétek tudni, mi a módszerem fogyás témàban? 
Sokan jeleztétek is, hogy elegetek van, hogy minden erről szól. Megértem, de a ti türelmeteket is kérem, mert rengeteg túlsúlyos ember van, akinek segíthet a dolog, emiatt a legtöbben türelmetlenül várjátok, hogy elmondjam. 🙂
A másik ok, hogy el fogom mesélni az egészet azért van, mert szeretném végre a csaló cégeket leállítani arról, hogy a nevemet felhasználva népszerüsítsék a saját termékeiket és titeket verjenek át!!! 
Ezért 
jövő hét hétfőn, JÚLIUS 18-ÁN 19.15-kor élőben jelentkezem be itt az oldalon és elmesélek mindent erről a fogyás sztoriról:-) 
Aki szeretné megtudni a titkomat, csatlakozzon hozzám hétfőn itt, a rajongói oldalon. 
Aki már véletlenül tudja, az most ne kommentelje ide (légyszi!)
Élnék azzal a jogommal, hogy én mesélhessem el!
Mindenkinek csodás napot kívánok! Vár a munka!:-)
Ölelés!:-)”

(címlapkép: Tóth Vera / Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top