Sztárok

Kulka János első interjúja a stroke óta

Erre a pillanatra vártunk, amióta csak kiderült, hogy Kulka Jánost kórházba szállították. Egyedül a BEST magazinnak szólalt meg a lábadozó színész.

Azt mondták, Kulka János nem akarja, hogy elesettnek lássák, ezért nemigen válaszolt, amikor korábban az ismerősei keresték. Most a BEST magazinnak beszélt a mindennapjairól, először a stroke óta. 

Kulka János a szavakat még keresi, és azt mondja, teljesen elfelejtett angolul és franciául a stroke következtében. Persze, vannak változások, és bár minden változásnak örül, siettetné a gyógyulást.

“Nem vagyok türelmetlen”  mondja a Kossuth-díjas színész, akit áprilisban mentővel vittek kórházba. Nem sokkal később a család, hogy elejét vegyék a találgatásoknak, az ál- és rémhíreknek, maguk adtak ki közleményt Kulka állapotáról. Súlyos volt a helyzet, de szerencsére azóta is folyamatosan javul az állapota. Már maga sétáltatja a kutyáját, és a BEST magazinnak elmondta, hogyan telnek a hétköznapjai, hova jár enni, és mi mindent tesz a gyógyulásáért, kik és hogyan segítik abban, hogy mihamarabb felerősödjön.

Kulka János első interjúja a stroke óta

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top