Sztárok

Még hátborzongatóbb A lány a vonaton új előzetese

Jennifer Aniston férjétől a legnevesebb filmes oldalakig mindenki megosztotta A lány a vonaton film új előzetesét. Emily Blunt tényleg nagyot alakít, ha ebből indulunk ki.

Emily Blunt egy alkoholista nőt alakít, a film főszereplőjét, és bárki, aki olvasta a könyvet, tudja, hogy a feszültség ugyan végig megvan, de erre most rátett egy lapáttal a film. Legalábbis a bemutatók alapján. Tavasszal jelent meg A lány a vonaton első előzetese, most pedig a második ízelítő, ami még feszesebb és még hátborzongatóbb.

Még hátborzongatóbb A lány a vonaton új előzetese

Justin Theroux – akit már nem csak Jennifer Aniston férjeként ismernek majd ezután – a film egyik férfi főszereplője, és elismeréssel adózott a közösségi oldalán a kolléganője, Blunt teljesítménye előtt.

Wait till you see what these gals did… Stunning performances. #thegirlonthetrain

@justintheroux által közzétett videó,

Hogy pontosan milyen szerepet osztottak Justin Theroux-ra, az A lány a vonaton filmből derül ki annak, aki nem olvasta a könyvet, de azt már a forgatás alatt mindenki állította: tökéletes volt Tom Watson választása.

Még hátborzongatóbb A lány a vonaton új előzetese

A filmet az új Szürke ötven árnyalatának mondják, mivel nemcsak egy gyilkossági szál van benne, hanem erotikus jelenetben is bővelkedik. 

Itt megnézheted a magyar előzetest is, a filmet pedig majd októberben láthatod a mozikban:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top