Sztárok

Titokban férjhez ment Jennifer Aniston

Néhány órája a legnagyobb titokban mondta ki a boldogító igent Jennifer Aniston. A TMZ oldal exkluzív képeket közölt az előkészületről, a szóvivők eleinte mindent tagadtak.

A TMZ oldalon megjelent képeken már jól látszott, hogy Jennifer Aniston házánál valami készülődik, egyik képen jól látható volt egy furcsa kis vicces házaspár is. Bár az internetes oldalon már akkor a színésznő titkos esküvőjéről írtak, Aniston és a vőlegénye, Justin Theroux tagadta az esküvőt.

Később a szóvivők már nem voltak hajlandók kommentálni a megjelent híreket, de nem is tagadták, hogy Jennifer Aniston férjhez ment.

A pár 2012-ben jegyezte el egymást, és azóta mindenki arra várt, mikor rendezik meg az esküvőjüket. Jennifer Ansiton és Justin Theroux is sokszor viccelődött a részletekkel és az időponttal, és a People értesülései szerint a vendégek tényleg nem tudták, hogy esküvőre érkeznek a színésznő házába.

Állítólag Justin Theroux 44. születésnapi buliját mentek ünnepelni, a vendégek között pedig Aniston Jóbarátok-béli kollégái és barátai is ott voltak a 70 meghívott között. A magazin arról is beszámolt, hogy a színésznő szóvivője egészen addig tagadta, hogy esküvőre készült a 46 éves sztár, ameddig meg nem érkezett a pap, akit le is fotóztak a TMZ munkatársai.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top