Sztárok

Titkolózik Jennifer Aniston és vőlegénye

Ha a házasságkötéséről szóló minden hír igaznak bizonyult volna, akkor Jennifer Aniston mostanra vagy tizenötszörös feleség lenne. De nem az, a frigyéről szóló találgatások pedig roppant mód irritálják.

Nemcsak az elcsúfított színésznő, de kedvese, Justin Theroux sem örül túlzottan azon cikkeknek, amelyek a magánéletükkel foglalkoznak. Lesz-e esküvő, ha igen, hol, vagy esetleg már meg is történt, csak az egész világ lemaradt róla? Előbbire nem tudjuk a választ, utóbbiról viszont állíthatjuk: nem, nem történt meg.

Justin Theroux a minap először és utoljára beszélt a házasságtémáról – gondolom azért, hogy elejét vegye a további találgatásoknak. “Még mindig jegyben járunk, és boldogok vagyunk” – nyilatkozta a People magazinnak a Hátrahagyottak című sorozat premierjén Justin. Ezt követően finoman célzott arra is, hogy bizony jó lenne, ha a külföldi sajtó egy időre leszállna róluk. Miért is? Hát ezért: “Tudjuk, hogy mindenki arra kíváncsi, mikor kötjük össze hivatalosan is az életünket, de van egy rossz hírem: ezt sohasem fogjátok megtudni – legalábbis tőlünk biztosan nem.”

Én azt mondom, várjuk ki a végét a dolognak, mert biztos vagyok benne, hogy néhány nap, és megjelennek a nagyon jól értesült bennfentesek és a nevük elhallgatását kérő ismerősök, akik mindig mindent tudnak.

Galériánkban egy nagyon szerelmes, romantikusan összebújó párt találsz:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top