Sztárok

Durván elcsúfították Jennifer Anistont – galéria

Jennifer Aniston mellett sok külföldi híresség is drasztikus átváltozáson ment keresztül – szerencsére nem a valóságban, csupán papíron.

Van, hogy bizonyos dolgok – a legnagyobb igyekezet ellenére – nem úgy sülnek el, ahogy azt az ember előre eltervezte. Erről azok is sokat tudnának mesélni, akik az életük során már legalább egyszer megpróbálták papírra vetni (pontosabban lerajzolni) kedvenc magyar/külföldi hírességüket – na persze nem a profi művészekre gondolunk, hanem az abszolút amatőrökre. A BuzzFeed oldal a minap egy újabb zseniális összeállítással rukkolt elő, az ominózus cikk készítője összegyűjtött néhány, hogy is mondjam… kevésbé jól sikerült rajongói rajzot, és összevetette a valósággal.

Az eredmény egész egyszerűen elképesztő, komolyan mondom, hogy néhány rajz esetében akkor sem tudtam volna megmondani, hogy kit ábrázol, ha pisztolyt tartottak volna a fejemhez. Szegény Jennifer Aniston járt a legrosszabbul: az arca úgy felpüffedt, mintha egész életében két pofára falta volna a fánkot, arról nem beszélve, hogy – ki tudja, miért? – olyan sötét lett, mint az éjszaka. Ez nyilván a művészi szabadság része, értjük mi, nyugalom, amúgy pedig tökre értékeljük az igyekezetet. Nekem például tuti nem lenne türelmem órák hosszat a papír felett görnyedni, és árnyékolni mondjuk VV Aurelio helikopterét.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top