Sztárok

Vicces lagzijuk lesz Jennifer Anistonéknak

Jennifer Aniston és Justin Theroux végre belekezdtek a lakodalmuk szervezésébe, és azt szeretnék, ha az egész olyan lenne, mint egy komédia.

Vicces lagzija lesz Jennifer AnistonéknakMár többször nekifutott Jennifer Aniston és Justin Theroux, hogy összeházasodnak, de különböző okokból eddig mindig elmaradt a nagy esemény. Viszont most már tényleg a tettek mezejére léptek, és mindent kiötlöttek. A terveik pedig nem szokványosak, ugyanis ahelyett, hogy megható és mesébe illő lagzit szervezzenek, inkább azt szeretnék, hogy vicces legyen az egész.

Sőt minden idők legviccesebb esküvőjén akarják kimondani az igeneket, amiben a barátaik lesznek a segítségükre. A vendégsereg egy része, úgymint Jimmy Kimmel, John Krasinski, Ellen DeGeneres, Ben Stiller, Chelsea Handler vagy Courteney Cox nemcsak egyszerű meghívottak lesznek, hanem kvázi fellépők is. Ugyanis kiváló a humoruk, és elég tehetséges előadók is, vagyis rövidke performance-okkal és felszólalásokkal remekül szórakoztathatják majd a népet, az egész esküvőből egy komédiát varázsolva.

Vicces lagzija lesz Jennifer Anistonéknak

A sok humorgyárosra pedig nagy szükség is lesz a jó hangulat érdekében, hiszen alkoholt nem szolgálnak majd fel. Justin ugyanis az utóbbi hónapokban a lehető legegészségesebben él, és semmilyen káros dolgot nem tűr meg még a közelében sem. Ezért nagy nehezen meggyőzte a rengeteget költő Jennifert, hogy száműzzék az alkoholt az esküvőjükről.

Aniston exférje, Brad Pitt szintén nem hétköznapi keretek között fogja összekötni az életét Angelina Jolie-val. Erről itt olvashattok, galériánkban pedig megnézhetitek az elrontott haja miatt siránkozó Jennifer és Justin eddigi életének legszebb közös pillanatait!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top