Sztárok

Jennifer Aniston a pénzköltés királynője

Jennifer Aniston nem tudja hova tenni a ruhatárát, ezért megépítteti a világ egyik legdrágább gardróbját.

Jennifer Aniston a pénzköltés királynőjeValószínűleg Jennifer Aniston az egyetlen nő a világon, akinek a száját soha nem hagyja el, hogy nincs mit felvennie. Sőt egyenesen annyi ruhája van a heges arcú színésznőnek, hogy már nem is tudja hova tenni őket, pedig egy 790 négyzetméteres villában lakik. Ezért úgy döntött, hogy feláldozza az egyik garázsát, és gardróbot építtet belőle.

A ruhatároló pedig nem lesz apró, ugyanis 7×10 méteres alapterületen kap helyet egy külön sminkszobával, és ultramodern elektronikai rendszerekkel és egy gigantikus tetőablakkal szerelik fel. Mindez az engedélyekkel és a munkálatokkal együtt a hajával alaposan elbánó Jennek nem kevesebb, mint 13 millió forintjába fog kerülni – ezért mások egy egész lakást vagy házat vesznek kevésbé szerencsés környéken, mint a Los Angeles-i Bel Air.

Jennifer Aniston a pénzköltés királynője

A folyton terhesnek nézett Aniston egyébként rengeteget költ mostanság a birtokára. Alig néhány hete fejezték csak be az udvara átépítését, így már egy hatalmas medencében, valamint több szökőkút mellett üldögélve eresztheti ki a gőzt. Tavaly pedig a hálószobájukat bővíttették ki Justin Theroux-szal, mert nem fértek el, és ha már kiverették a falakat, akkor egy kisebb lakásnak megfelelő méretű erkélyt is kértek a kivitelezőtől. De legalább a lakhelyüket illetően egyetért a sztárpár, ha már a lagzijuk részleteiben képtelenek megegyezni.

De nemcsak a villája, hanem maga az egykori Jóbarát is alaposan átalakult az évek során. Galériánkban megnézheted, hogy hogyan!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top