Sztárok

Nádai Anikó és Istenes Bence vezetik a legújabb valóságshow-t

Hamarosan ismét indul a Való Világ az RTL II csatornáján. Megújult formában és két vadonatúj műsorvezetővel, Nádai Anikóval és Istenes Bencével.

Idén új fejezet nyílik a valóságshow-k történetében a ValóVilág powered by Big Brother formátumnak köszönhetően. Az RTLII-n láthatják majd a nézők minden idők legsikeresebb hazai valóságshow-műsorát, a ValóVilágot, amely a fogalomnak számító Big Brother alapján indul újra. A reality házigazdái pedig nem mások lesznek, mint Nádai Anikó és Istenes Bence.

“Nagyon örülök, hogy a Farmnak köszönhetően már műsorvezetőként is tapasztalatot szerezhettem. Alig várom, hogy belevethessem magam a ValóVilág powered by Big Brotherbe, hiszen ez az a műfaj, amely igazán közel áll a szívemhez” – árulta el a szülés után káprázatosan festő Anikó, akihez hasonlóan Bence is örömmel vág neki a közös munkának.

“Mindig izgalmas folyamat nyomon követni azt, ki lesz az az egy, aki mindent visz. Biztos vagyok benne, ezúttal is szórakoztató, fordulatokkal teli valóságshow vár a nézőkre, akiket hamarosan Anikóval együtt köszöntünk majd minden este az RTLII-n” – tette hozzá az X-Faktor vezetésével is megbízott Istenes Bence.

Nádai Anikó és Istenes Bence vezetik a legújabb valóságshowt

RTL Magyarország

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top