Sztárok

Tóth Vera 50 kilós fogyása nem álom többé

Bátor vállalkozás volt, hogy kés alá feküdt Tóth Vera, de minden jel azt mutatja: megérte a gyomorműtét. Az 50 kilós fogyás sem álom többé.

Tóth Vera élete nem csak a Kicsi Óriások miatt változott meg. Négy hónappal ezelőtt egy gyomorbypassműtéten esett át, azóta közel 30 kilót adott le, és még csak az út elején jár.

via Facebook/Tóth Vera
via Facebook/Tóth Vera

“Én azóta sokkal jobban érzem magam, nagyon-nagyon sok energiám van, amitől már sokszor aludni sem tudok. És a Kicsi Óriások műsorhoz nagyon jól jön, hiszen hát a gyerekekhez türelem kell.”

Ahogy Tóth Vera a Fókusznak elmondta, ez az első nyár, amikor nem utál öltözködni, és most végre színes ruhákban járhat.

via Facebook/Tóth Vera
via Facebook/Tóth Vera

“Szeretem a színeket, eddig is mindig szerettem, csak az embernek korlátozottak a lehetőségei bizonyos testsúly fölött, és mindenki tud nagyon jól öltözködni, még is, én így érzem magam a legjobban. Valahol vékony tudatom van a lelkemben, és én ezt a tudatot szeretném elérni.”

Most pedig jó úton jár, hogy ez az álma megvalósuljon. Azért döntött a műtét mellett, mert gyomor- és hormonális problémákkal is küzdött, amire majdnem ráment az egészsége, állandóan gyógyszereket szedett. Büszke magára azért, amit elért, ráadásul az orvosa szerint még legalább 20 kilót fogy majd, ami azt jelenti, hogy az énekesnő 50 kilótól szabadulhat meg a műtétnek köszönhetően.

via Facebook/Tóth Vera
via Facebook/Tóth Vera

“Én azt hittem, hogy a műtét után majd sokan el fognak ítélni, hogy műtéttel fogyok. És én azt látom, hogy mindenki büszke. Én azt látom, hogy egyszerűen azt mondják, hogy mekkora hős vagy, hogy ezt bevállaltad. Kinyílik a világ, az ember tudata kinyílik. A barátaid elégedettek lesznek veled, ezáltal az önbizalmad is nő. És a párkapcsolat is teljesen jó, sőt azóta sokkal jobb.”

via Facebook/Tóth Vera
via Facebook/Tóth Vera

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top