Sztárok

Elfogták II. Erzsébet hívatlan látogatóját

Ismét kerítésmászót fogott a londoni rendőrség a Buckingham-palotánál. Most egy huszonkét éves brit mászott át, de hamar elfogták.

Egy huszonkét éves ittas londoni férfi gondolta azt ma hajnalban, hogy remek ötlet lenne meglátogatni II. Erzsébetet. Át is mászott a brit királyi család első számú londoni rezidenciájának, a Buckingham-palotának kerítésén, ám az épületbe már nem jutott be, mert elkapták.

Elfogták II. Erzsébet hívatlan látogatóját

Nem tudhatta, hogy kedden a királyi család egyetlen tagja sem tartózkodott a palotában, II. Erzsébet Skóciában tölti nyári szabadságát.

Minden évben

Londonban már-már extrém sportnak számít átmászni a Buckingham-palota kerítésén, az elmúlt években rendre volt egy-egy próbálkozó, idén ez a második.

Májusban egy gyilkosságért elítélt, feltételesen szabadlábon lévő bűnöző hatolt be a Buckingham-palota parkjába. Tavaly két férfi feljutott a kastély tetejére, 2013-ban pedig egy férfi a kerítésen és a kerten át bejutott a palota egyik szobájába, amely aznap épp nyitva állt a nagyközönség előtt.

A leghírhedtebb behatoló Michael Fagan volt 1982-ben. Ő bejutott a királynő hálószobájába. Tíz percen át beszélgetett az uralkodóval, akinek csak azután sikerült riasztania az őröket, hogy a férfi kért egy szál cigarettát.

Forrás: MTI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top