Sztárok

Lagzi Lajcsinak megjött a kedve a szexhez

Mindezt annak köszönheti, hogy lefogyott, és nem is keveset. Lagzi Lajcsi sportol, jól érzi magát, sőt amit talán sosem gondolt volna: életmódtanácsokat ad.

Lagzi Lajcsi lefogyott, és büszkén mutogatja pólóval borított testét. Ez így megy:

Lagzi Lajcsinak megjött a kedve a szexhez

A zenész elmondta, hogy 40 kilótól szabadult meg, és állítja, hogy mióta búcsút intett a súlytöbblet gonosz démonainak, kevesebb alvás is elég neki, és jobban érzi magát, sőt zsírt is simán fogyaszt. Elmondása szerint Galambos Lajos végre azt az életet éli, amire régóta vágyott, azaz tud úszni és evezni a gyerekeivel.

A fogyás azonban nemcsak Lajcsi kedélyállapotát javította fel, hanem egyenesen életmód-tanácsadót fabrikált belőle. Az utóbbi időben többen is megkeresték, hogy megmondja a tutit, az illusztris névsorban olyan emberek szerepelnek, mint

Lajcsi tudja, hogy túlsúllyal élni hatalmas teher, és örül neki, hogy ennek a történetnek vége. Nyugodtabb pali lett belőle, és örül az Édes Életben való szereplésnek is, mivel a műsor összehozta Gesztesi Károllyal, aki még régről a barátja.

Lajcsi azt is elmondta, hogy nálánál egy generációval fiatalabb nők pattannak oda mellé egy-egy szelfiért, így volt ez a Balaton Soundon, és így lesz ez a Szigeten is, ahova szintén megy. A zenésznek a szexuális életére is hatással bírt a fogyás, elmagyarázta, hogy már nem úgy van, hogy mire odaér, addigra elmegy a kedve. További pikáns részletek a videóban.

Olvass még Lajcsiról, van még mit:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top