Sztárok

Ők lesznek a Sztárban sztár idei versenyzői

Hamarosan startol a Sztárban sztár új évada, a szereplők teljes névsorát eddig homály fedte. Most viszont itt vannak a kisfilmek.

A műsor ízelítőjét persze ügyesen tálalták, mert legfeljebb csak tippelni lehet a nevekre, viszont a Sztárban sztár névsor lassan már teljes lesz, ha elég jó megfigyelő vagy.

Itt vannak például a férfiak. Kocsi Tibor szereplése már nem titok egy ideje, ezért ha őt látod a filmben, akkor nem káprázik a szemed.

Sokan tippeltek Mészáros Árpád Zsoltra, de a mai hírek szerint nagyon úgy tűnik, hogy Homonnay Zsolttal keverték össze. Palcsó Tamás neve tényként merült fel, és Vastag Csaba szereplése körül sok a kérdőjel, hiszen azt lehet tudni, hogy ő lesz a Star Academy egyik zsűritagja, közben a kis filmben sokan felfedezni vélik.

Ők lesznek a Sztárban sztár idei versenyzői

Az Irigy hónaljmirigy egy újabb tagja, Sipos Tamás is bent van a top kedvencek között, már ami a tippelést illeti. Kefír és Vásáry André nevét is többen emlegetik.

A női mezőnyben ennél is több a kérdőjel, de szerintük akad valaki, akire mérget vehetünk. Mégpedig Radics Gigi, akinek eddig nem jelentették be a részvételét, de a haja és a mozgása a kisfilmben olyan egyértelműnek tűnik. 

Ők lesznek a Sztárban sztár idei versenyzői

Igen, az a nagy és göndör haj árulkodó jel. Muri Enikő Sztárban sztár versenyzőként már nem is csinált titkot a felkészüléséből, de Polyák Lilla is a csapat tagja. 

Mintha Janicsák Veca is ott lenne, de tippeljetek, ti kiket láttok bele ezekbe az árnyakba?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top