Sztárok

Johnny Depp a vérével üzent Amber Heardnek

Levágott egy darabot az ujjából, a vérét összekeverte kék festékkel, és firkált. Johnny Depp egy ismert férfi nevét is leírta, aki szerinte lefektette Amber Heardöt.

A férfi maga Billy Bob Thornton, és Johnny Depp azt állította, hogy válófélben lévő felesége, Amber Heard lefeküdt vele.

Az öncsonkítós graffitizés tavaly márciusi történet, de a TMZ csak most hozta le, a szétvágott ujjat mutató képet itt lehet megnézni. A lap megjegyzi, hogy Amber Heard szerint Depp be volt ekizve, sőt még egy halom ital is dolgozott a szervezetében, amikor széttört pár üveget, majd a törmelék egy darabjával kivágott egy darabot az ujjából. A vérét és a szobában lévő kék festéket összekeverte, és felírta a tükörre, hogy “Billy Bob Thornton”, és hogy “easy Amber”, azaz “könnyűvérű Amber”.

Depp szerint felesége és Thornton még 2008-ban bújtak egy ágyba, Az informátorok forgatásán. A színész feltételezését Thornton cáfolta, a TMZ-vel közölte, hogy sosem feküdt le Hearddel.

Ez egy üvegtörős jelenet Depptől. Nem egy filmből, hanem az életből való.

Láttunk már néhány kiábrándító hollywoodi válást, Johnny Depp és Amber Heard a magukéval beálltak ebbe a sorba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top