Sztárok

70 kilós kislányból bombanő lett Radics Gigi – ma 20 éves az énekesnő

Bájos és kedves, folyton moslyog, nem is csoda, ha Radics Gigi nagy kedvenc lett az elmúlt néhány évben. Nézd meg, hogy milyen cuki volt kislányként a ma 20 éves énekesnő.

Már 6 éves korában biztosra vette Radics Gigi édesapja, hogy a lánya tehetséges énekesnő,  ezért 8 évesen zenekart szervezett neki, és járták az országot. Aztán jött a Megasztár 6, és 2012 óta az egész ország tudja, hogy Radics Gigi édesapja nem túlzott.

De cuki kislány volt a ma 20 éves Radics Gigi

Annak idején a harmadik nekifutásra került be a tehetségkutatóba, a kitartása pedig azóta is példaértékű, ráadásul nemcsak a hangjáért, de a megjelenésért is odáig vannak a rajongói. Pedig egykor csak bő pólókban és hosszú nadrágokban járt, mert Radics Gigi a fogyása előtt nem érezte magát magabiztosnak.

De cuki kislány volt a ma 20 éves Radics Gigi

“Nyolcéves koromban hetven kiló voltam, akkor kezdtem személyi edző segítségével sportolni. Nem csak azért, hogy jobban nézzek ki, hanem a későbbi egészségügyi problémákat is szerettem volna elkerülni” – mondta egykor, most pedig bámulatos formában van, amiért rengeteget tesz.

Megnézem
Összes kép (1)

Radics Gigi szerint egy színpadon álló ember ne legyen túlsúlyos, és azt is élvezi, hogy az új alakjával együtt egy új világ tárult ki előtte. “Hihetetlen személyiségváltozáson mentem át… Annak idején, kövér kislányként folyton otthon ültem. Amíg a gyerekek iskola után elmentek fagyizni, és közös programokat szerveztek, én szaladtam haza. A gyerekek kegyetlenek. Például nagyon megviselt, hogy hordónak hívtak. Magamba fordultam, beszélgetni sem volt kedvem senkivel. Aztán amikor lefogytam, hirtelen kinyíltam.”

Pedig, annak idején is aranyos és kedves volt, akárcsak ma. Korábban ő maga posztolt régi képeket, azokhoz is sok biztató megjegyzést kapott. Szerintünk sincs mit szégyellnie a régi képeken, hiszen cuki kislány volt.

Megnézem
Összes kép (1)

Ahogyan első videoklipjében is. 

Ugyanolyan bájos, mint a legújabb videójában.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top