Sztárok

Demcsák Zsuzsa smink nélkül, lazán, mosolygósan ünnepelt

Hétvégén ünnepelte Demcsák Zsuzsa a 38. születésnapját. A laza, mosolygós képeket elnézve, igazán jól sikerült.

A Mokka műsorvezetője barátokkal és a gyerekekkel utazott a tengerhez, és ott ünnepelte a születésnapját is. Demcsák Zsuzsa több posztot tett ki, egyiket a gyerekei kérésére. “Az én két csodálatos gyerekem arra kért, az ő fotóikat tegyem ki a születésnapomon. Ők így látnak engem szépnek és boldognak. Az is vagyok! Köszönöm édesanyámnak, h a világon lehetek! És köszönöm mindenkinek, aki ma gondolt rám!”

A korábbi nyaralós képeken is látszik a műsorvezetőn, hogy jól sikerült a vakáció, és bár ritkán mutatja meg barátait, most egy közös képet is kitett. 

Mondhatjuk, szinte már bevett szokás, hogy Demcsák Zsuzsa smink nélküli fotóval ünnepli a születésnapját.  Tavaly megszámlálhatatlanul sok gratuláció érkezett a születésnapos poszthoz, de voltak, akik jelezték, hogy felesleges a sok smink, mert így még sokkal szebb. Egyesek szerint, Demcsák Zsuzsa egyenesen tinilánynak néz ki smink nélkül.

Demcsák Zsuzsa smink nélkül, lazán, mosolygósan ünnepelt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top