Sztárok

Ide költöznek be a Star Academy tehetségei – fotók

Szombaton este elindul a TV2 vadonatúj beköltözős tehetségkutató műsora, a Star Academy. A csatorna négyezer négyzetméteres komplexumot épített fel a műsorhoz, itt lesznek az élő show-k, de itt van az a "Akadémia" is, ahol majd a legjobb 16 énekes lakni fog.

53 kamera követi hamarosan a Star Academy legjobb énekeseit. Az, hogy ki költözik be az Akadémiára, a hétvégi beszavazóshow-k alatt dől el.

A továbbjutókról nemcsak a zsűri (Keresztes Ildikó, Pásztor Anna, Király Viktor, Vastag Csaba), hanem a nézők is döntenek.

Ide költöznek be a Star Academy tehetségei - fotók

 

Augusztus 29-től minden este a napi összefoglalókban követhetik a nézők, kedvenceik hogyan élnek, miként készülnek a hétvégi élő show-ra. Klasszikus napi reality és még több, hiszen teljesítmény is van a szereplők mögött.

 

Ide költöznek be a Star Academy tehetségei - fotók

 

Hétfőnként jön a jelölés, amikor az énekesek maguk közül választják ki a leggyengébb társukat, aki a szombati élő show veszélyzónájába kerül. Éppúgy, mint az, akit csütörtökönként a zsűri választ ki a szembesítésen. A szombati élő show-kban a versenyben lévő énekesek (kivéve a veszélyzónába került tehetségeket) a Star Academy színpadán egy-egy dalt adnak elő, amire a közönség és a zsűri is szavaz. Az így kapott sorrend leggyengébb énekese is bekerül a veszélyzónába.

 

Ide költöznek be a Star Academy tehetségei - fotók

 

A többiek visszatérhetnek az Akadémiára, a legjobban teljesítő énekes ráadásul védettséget kap, így őt a következő héten sem a társai, sem a zsűri nem jelölhetik kiesésre. Az élő show végén a veszélyzónába került énekeseken a sor, egy-egy dallal állnak majd színpadra, hogy bizonyítsák, a versenyben a helyük. Ekkor csak a nézők szavaznak, a hármasból legjobban teljesítő énekes visszatérhet az Akadémiára, míg a másik két tehetség közül egyet a zsűri ment meg a kieséstől.

 

Ide költöznek be a Star Academy tehetségei - fotók

Olvass még a Star Academyről!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top