Sztárok

Ez az énekes Kiss Ramóna gyerekkori szerelme – a Kicsi Óriásokban mesélt erről

Szombaton startoló Kicsi Óriások műsor kapcsán beszélt Kiss Ramóna a gyerekkori szerelméről. Erre pedig csapatkapitányként jó oka volt.

Most szombaton, 18:50-kor kezdődik a Kicsi Óriások című megaprodukció az RTL Klubon. A műsorról sok apróság kiderült már, például az is, hogy kik lesznek a zsűritagok, és hogy Kiss Ramóna az egyik csapatkapitány

Kideült, ki Kiss Ramóna gyerekkori szerelme

A színésznő belead apait-anyait, hogy jól teljesítsen, sokszor saját történeteket mesél a gyerekeknek. Kiss Ramóna így akarja oldani a gyerekek zavarát.

Kideült, ki Kiss Ramóna gyerekkori szerelme

Például az egyik kislány a One Direction nevű fiúcsapattól adott elő egy számot, a csapatkapitány kérdésére pedig egy kicsit zavarba jött, mert nagyon úgy tűnt: azért esett a választása erre a dalra, mert tetszik neki a banda egyik fiútagja. Ramóna látva a kislány zavarát egyből megnyugtatta: “Én is szerelmes voltam, csak én még a Backstreet Boysból Nick Carterbe.”

Csak azok kedvéért, akik nem tudják kiről van szó: Nick Carter a félhosszú szőke hajú énekes ebből a fiúegyüttesből. És NAGYON menők voltak, de tényleg:

Kiss Ramóna is alig várja az első adást, így jelentkezett be a Barátok közt forgatási szünetében: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top