Sztárok

Ácsi, ácsi, ácsi, VV Zseraldin drogozott

Nagyon fiatalon kezdte, és szinte mindent kipróbált, a fűtől egészen a gyorsítókig. VV Zseraldin őszintén vallott kábítószer-fogyasztási szokásairól.

Elképesztő dolog derült ki a VV8 villájának új lakójáról, VV Zseraldinról: drogozott. Abban az országban, ahol nagyjából olyan könnyű kábót szerezni, mint pizzát rendelni, és ennek köszönhetően számos fiatal pezseg betépve.

A Való Világ játékosa a Blikknek nyilatkozott, és kiderült, hogy 14 évesen próbálta ki a füvet, 17 évesen az extasyt, 18 évesen a speedet. Szavait változtatás nélkül idézzük:

Szüleim is tudják, hogy kipróbáltam a drogot. A baráti társaságomból anyu már tudta, hogy ki szokott szívni, mert néhányukkal egy munkahelyen dolgozott. Amikor egyszer látta rajtam, hogy én is bódultan jövök haza, egy kiadós parti után, leültetett és megkért, ne csináljam. Utána minden ilyen ügyemről tudtak, mert beavattam őket, örülök, hogy bíznak bennem. Tudták, hogy nem vinném túlzásba. A szüleim úgy gondolták, hogy ha tombolhatnékom lenne, akkor inkább otthon tegyem, ott biztonságban vagyok.

Zseraldin azt is elmesélte, hogy nem kényszeres fogyasztó, aminek némileg ellentmondHAT, hogy legutóbbi párkapcsolata is a sorozatos bulik miatt ment tönkre, a több mint másfél évig tartó együttlét után a fiú ugyanis megunta a lány zűrös életmódját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top