Sztárok

Nyerő Páros: Kabát Péterék ellen fordult mindenki

Kabát Péter és Róka Adrienne a Nyerő Párosban nem gyűjtöttek sok barátot, és a reggeli feszültségből is kiderült: a többség ellenük van már.

Ha konfliktus van, abban Kabát Péter vagy Róka Adrienne biztosan benne van a Nyerő Páros villában. A konfliktus egyik forrása az az ellenszenv, amit Adrienne érez Király Péter iránt, és nem is akarja türtőztetni magát. Mindez pedig már Kabátnak is kellemetlen. De a mai adásból az is kiderül, hogy nem egyedül ez a baj.

Nyerő Páros: Kabát Péter ellen fordult mindenki

Kis Zsolt ébredés után találkozik Király Péterrel a fürdőnél, és először még viccelődve mondja neki: ne igyon, aki nem bírja az alkoholt, utalva az előző esti bulira. Király Péter elmondja, hogy ez a tegnapi beszélgetés igazából nem ellenük szól, hanem itt a Kabát hozzáállásával van gond.

Szabó Zsófi később elmondja, hogy megingott az a biztonság, amit eddig érzett, Adri és Kabát iránt, azt is elmondja, hogy ha akkor aznap este meghallja, hogy a Kabát Peti igazából Zsolti ellen akar szavazni, akkor az neki nagyon rosszul esett volna.

Nyerő Páros: Kabát Péter ellen fordult mindenki

A konyhában beszélget Adri, Zsófi és Zsolti. Zsófi elmondja, hogy neki ez már rossz, hogy már kora reggel feszültség van. “Király Peti már most mondogatja, hogy Gabóék még megérdemeltek volna pár napot, jó, de mi vagyunk itt” – ecsetelte Zsófi, aki nem érti, miért kell azt mondania Kabátnak, hogy Gabót hagyta volna bent… A legkülönösebb, hogy Adri helyesel, mert nem érti, miért kell a feszültséget szítani, közben eddig minden ilyen szituációban ő maga volt a konfliktusforrás.

Nyerő Páros: Kabát Péter ellen fordult mindenki

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top