Sztárok

Hajdú Péter lekicsinylően beszélt Sarka Katáról

Állítólag szereti, mégis lekicsinylően nyilatkozott a feleségéről Hajdú Péter. De hogyan reagált minderre Sarka Kata? Mutatjuk a részleteket!

Hajdú Péter két tegnap megjelenő lapnak is nyilatkozott Sarka Katáról. Míg a Storynak azt mondta: “Szeretem Katát, de tudom, ha el kell engednem, akkor el is fogom… Az első egy hónapban  kifejezetten azt éreztem, hogy az idő nekünk dolgozik, most azonban már úgy látom, mintha ellenünk lenne.A 168 Órának adott interjúban viszont mintha kissé lekicsinylő lett volna a Sarka Katával“A feleségem a lassan húszéves televíziós karrieremtől teljesen független. Soha nem vett el belőle, és soha nem adott hozzá semmit” – mondta.

Sarka Kata a következőt nyilatkozta az elhangzottakról a Borsnak: “Az elmúlt tíz évben közösen építettük magunkat és a karrierünket, egymás nélkül ez nem ment volna. Mostantól elválnak útjaink, egyedül kell megállnunk a helyünket  Egyébként nem akarom minősíteni a férjem szavait, hiszen bármilyen viszonyban vagyunk is most, vagy leszünk a jövőben, ő mindig a gyermekeim édesapja marad, de én már nem akarok tőle semmit.”

Hajdú Péter lekicsinylően beszélt Sarka Katáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top