Sztárok

Pásztor Anna bűnözőket hallgatott le Angliában

Azt eddig is tudtuk, hogy Pásztor Anna nem egy ijedős lány, de az még minket is meglepett, hogy testhezálló feladatnak találta, hogy bűnözőket hallgasson le...

Várkonyi Andrea Super Womannek titulálta Pásztor Annát. Méghozzá nem is véletlenül, ugyanis meglepő dolgok derültek ki az énekesnő múltjával kapcsolatban: korábban  bűnözőket hallgatott le Angliában…

Pásztor Anna bűnözőket hallgatott le Angliában

A Micsoda Nők! című műsorban Pásztor Anna elmesélte, hogy 19 évesen kiment Londonba, ahol először az üdvhadseregnél takarított, majd jelentkezett egy hirdetésre, amiben vagány hölgyeket kerestek. Bedrótozva egy szórakozóhelyen dolgozott, ahol az volt a dolga, hogy az alvilág tagjaival beszélgessen, ami a drótok miatt lehallgathatóvá vált.

Pásztor Anna bűnözőket hallgatott le Angliában

Az izgalmas munka úgy ért véget, hogy Pásztor Anna lelkesen mesélt a kalandról a párjának, aki azóta is a kedvese és a gyermekei apja. Ő közölte vele, hogy ezt azonnal hagyja abba, mert a végén még a Temze fenekén végzi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top