Sztárok

Gyermekbántalmazás miatt indult nyomozás Brad Pitt ellen

Sokkoló hírek érkeztek. Hivatalos vizsgálat indult Brad Pitt ellen gyermekbántalmazás gyanúja miatt. A lapok egy konkrét esetről is beszámoltak...

Angelina Jolie és Brad Pitt válása az egész világot sokkolta. Most pedig újabb meglepő hírek érkeztek: nyomozás indult Brad Pitt ellen gyermekbántalmazás gyanúja miatt. A TMZ információi szerint Brad Pitt egy családi utazás során a magánrepülőgépükön annyit ivott, hogy teljesen elvesztette az önkontrollt. Az eset éppen az Angelina Jolie-val való szakításuk előestéjén történt. Úgy tudni, kiabált és durván bánt a gyerekekkel, és nem lehetett lecsillapítani. Leszállás után egy kerozinszállító teherautóval akart távozni, de ezt a személyzet megakadályozta. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki jelentette az esetet a gyámügynél.

Gyermekbántalmazás miatt indult nyomozás Brad Pitt ellen

Angelina Jolie a szakításkor kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott, ez akár az is lehet, hogy Brad Pitt sokat iszik és rosszul bánik a gyerekeikkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top