Sztárok

Megvan a Nyerő Páros két finalistája: itt az utolsó kieső

A Nyerő Páros fináléjához közeledünk, holnap eldől, ki nyeri meg a kasszában található összeget. Elképesztő indulatok és érzelmi hullámvölgyek voltak a mai adásban, amikor kiderült, kik küzdenek az első helyért.

Az, hogy Peller Anna és Lukács Miklós  ott lesz, ez korábban kiderült, mivel őket a másik két pár nem tudta volna utolérni. A Nyerő Páros fináléjában szeptember 23-án pénteken a VÉGSŐ DÖNTÉST a NÉZŐK HOZZÁK MAJD MEG – HISZEN BÁRKI SZAVAZHAT AZ ÉLŐ FINÁLÉ ALATT a két döntős párosra AZ RTL24 APPLIKÁCIÓ SEGÍTSÉGÉVEL! És hogy kik lettek Pellerék ellenfelei?
Ha nem láttad a műsort, akkor erre biztosan nem tippeltél volna: Valkó Eszterék.

Szabó Zsófi és Kis Zsolt hagyta el a villát, amit nehezen viselt a páros, különösen a színésznő.

A történet röviden: Balázs megkérdezi Annáékat, hogy kivel játszanák szívesen a döntőt, Miki inkább Eszterékkel játszaná a döntőt, mert ők szerinte kicsit gyengébb páros. Balázs átadja a levelet, amiből kiderül, hogy ki jut be a döntőbe. Anna olvassa fel a levelet.

Megvan a Nyerő Páros két finalistája: itt az utolsó kieső

A levélből kiderül, hogy Zsófi és Zsolti 7:52 perc alatt teljesítették, Eszter és Péter 7:01 perc alatt fejezték be a játékot. Ennek értelmében Eszter és Péter jutott a döntőbe.
Zsófi az interjúban elmondja, hogy végig azt hitte, hogy ők jutnak tovább, nagyon csalódott, hogy az utolsó körben kiestek.

Megvan a Nyerő Páros két finalistája: itt az utolsó kieső

Miután Zsófiék elhagyták a villát, a többiek összeölelkeznek a nappaliban, és megjegyzik, hogy bejutottak a bénák a döntőbe, és nevetnek.
“Számomra olyan volt az eredményhirdetés, mint a hideg víz a nyakamba. Nem akartam azzal szembenézni, hogy a döntőbe jutást elveszíthetjük.”

Megvan a Nyerő Páros két finalistája: itt az utolsó kieső

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top