Sztárok

Tóth Gabi retteg attól, hogy elveszítheti párját

Bár korábbi kapcsolataiban inkább rá voltak féltékenyek, most Tóth Gabi az, akiben néha felüti a fejét a féltékenység zöld szemű szörnye.

“Tibinek olyan erős kisugárzása van, hogy ragadnak rá a nők” – nyilatkozta Tóth Gabi a Blikknek, majd hozzátette, szokatlan érzés számára a féltékenység, korábbi kapcsolataiban ugyanis inkább rá voltak féltékenyek. “Most néha bennem jön elő a féltékenység. Szeretem Tibit, neki adtam a szívem, és néha épp ezért rettegek attól, hogy elveszíthetem.”

Az énekesnő annak ellenére érzi ezt, hogy hétről hétre tucatnyi sármos fiatalember próbálja meggyőzni megjelenésével és énektudásával. Gabi nem tagadja, a válogatók során többször is elhangzott a szájából a “Hű, de helyes ez a fiú, iszonyú jóképű” mondat, ám ez egyáltalán nem olyasmi, ami miatt párjának, Molnár Tibinek féltékenynek kellene lennie rá.

“Mindketten tisztában vagyunk azzal, mivel jár ez a szakma. Soha nincs köztünk kétely, ha mégis, akkor is viccelődünk azon, milyen kacéran nézett a másikra az adott fiú vagy lány” – magyarázza Gabi. Az énekesnő, aki a napokban új frizuráját is megmutatta rajongóinak, párját is az X-faktorban ismerte meg. Két évvel ezelőtt Tibi zenekarával, a ThaShudrasszal jelentkezett a tehetségkutatóba, ahol eleinte zöld maszkban állt a zsűri elé.

Olvass még többet Tóth Gabiról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top